Akcija!

VRTNI TRAKTOR – MINIRIDER CUB CADET LR2 NS76

2.299,00

Kompaktna in okretna MINI-RIDER kosilnica Cub Cadet LR2 NS76, ki je dovolj velika za košnjo večjih zelenic, vendar dovolj majhna, da kosi med ozkimi prehodi. Odlična izbira, če želite običajno vrtno kosilnico nadomestiti s sedežno.

PRESTAVITEV PODROBNEJE

Opis

Rider Cub Cadet LR2 NS76 je kompaktna in spretna mini sedežna kosilnica, ki komaj potrebuje več garažnega prostora kot navadna vrtna kosilnica in vedno prinese impresivne rezultate. Opremljena je s kosilno enoto 76 cm in ima zmogljivost košnje 3.000 kvadratnih metrov na uro. Višino košnje je mogoče nastaviti v petih položajih od 38 do 95 mm.

Zmogljiv Cub Cadet motor s 4.9 L prostornine rezervoarja vam omogoča dolgo delo, brez vmesnih postankov. Mini rider Cub Cadet LR2 NS76 je opremljen z vrhunskim hidrostatičnim pogonskim sistemom. S parkirno zavoro na levi in s pedalom na desni.

Popolnoma novi IPA (inteligentna parkirna pomoč) sistem omogoča enostavno parkiranje vaše sedežne kosilnice v garaži ali vrtni lopi. Inteligentni sistem razpolovi hitrost kosilnice za bolj varno in natančno vzvratno vožnjo.

Revitek tehnologija oziroma vzvratna tehnologija košnje, ki je del rider kosilnice Cub Cadet LR2 NS76, zagotavlja večjo varnost pri vzvratni vožnji. Za večjo varnost pri slabše vidnih delovnih pogojih ali delu v mraku ima rider spredaj nameščene LED žaromete. Z rider kosilnico Cub Cadet LR2 NS76 lahko izbirate med načinom košnje mulčenja in stranskim izmetom. Več možnosti načinov košnje vam omogoča košnjo in nego zelenice, kot si želite.

Profesionalni sedež in volan za udobno delo ter sprednji odbijač, ki vašo rider kosilnico brani pred poškodbami. Super grip pedali pa v zahtevnih pogojih zagotavljajo najboljši oprijem za varno vožnjo. Rider ima mehki oprijem volana za maksimalno udobje. Krmilni drog je nastavljiv po višini, da ustreza upravljalcem različne višine.

Tehnični podatki:

Tip Domača uporaba
Način košnje Stranski izmet / mulčenje
Proizvajalec motorja Cub Cadet OHV
Moč 8.2 kW @ 3000 o/min
Prostornina motorja (cm³) 420 cm³
Zmogljivost košnje (m²/h) 3.000
Zmogljivost akumulatorja 12 V
Prostornina rezervoarja za gorivo 4.9 L
Tip menjalnika Hidrostatični
Širina košnje 76 cm
Višina košnje, min – max 38 – 95 mm
Nepokošen krog 46 cm
Število rezil 1
Teža 127 kg

Proizvajalec

Cub Cadet

Dodatne informacije

Motor

Enovaljni motor

Način košnje

Mulčenje, Stranski izmet

Način pogona

Hidrostatičen

Povpraševanje po VRTNI TRAKTOR - MINIRIDER CUB CADET LR2 NS76